Att tänka på vid köp

Att köpa bostad är för många den största investeringen i livet.

Det är många beslut som ska tas så väl praktiska som smakmässiga. Det är vi väl medvetna om här på Svenska Hem och därför erbjuder vi en kunnig och kreativ personal som brinner för att hitta rätt bostad till er.

Oberoende av vilka frågor ni har så kan vi med vår höga kompetens och mångåriga erfarenhet hjälpa er med svaren.

 

Värdering

JÄMFÖR ALLTID MED OSS - BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

När ni planerar att köpa ny bostad kan det vara bra att få en aktuell marknadsvärdering av ert nuvarande boende. Med denna som underlag kan ni söka lånelöfte, beräkna hur mycket ni kan lägga på en nya bostad etc. Kontakta oss redan idag för att boka in ett förutsättningslöst möte där vi kan svara på era frågor, informera er om värdet på er nuvarande bostad samt lämna värdehöjande tips och råd inför en ev. försäljning av ert boende! 

Kontakta oss

 

Tjänster

Självklart kan vi erbjuda er ett stort urval av andra specialtjänster som:

  1. Bolån via. SEB, HB och SBAB
  2. Homestaging
  3. Besiktning, Överlåtelsebesiktning, Energibesiktning
  4. Dolda fel försäkring etc.
  5. Trädgårdsmakeover
  6. Flyttstäd/visningsstäd
  7. Magasinering
  8. Etc., etc.

 

Kontakta oss för mer information om våra tjänster

 

Vår service

Sökhjälp

Om ni inte har hittat ert drömboende ännu kan ni skriva in er i vårt spekulantregister och ni får sedan information via mail på bostäder som passar era önskemål.

Söker du bostad?

Lånelöfte

För att vara med i en budgivning behöver ni veta att er finansiering av den nya bostaden är säkerställd. Vi har bra kontakter med bl.a. Handelsbanken och SEB och kan hjälpa er att snabbt få ett lånelöfte inför en budgivning. 

SEB Handelsbanken

Steget-före-paket

Till er som snabbt vill få ut er egen bostad till försäljning när ni hittat ert drömboende kan vi erbjuda vårt kostnadsfria steget-före-paket vilket innebär att er bostad fotograferas och allt marknadsföringsmaterial färdigställs så att er bostad kan läggas ut till försäljning med ett knapptryck när ni skrivit kontrakt på en ny bostad!

Steget före

Boendekostnadskalkyl

Vi hjälper er gärna med att räkna ut hur mycket en ny bostad kommer att kosta er samt hur stor er ev. kapitalvinst blir vid en försäljning.

Vill ni istället göra uträkningarna själv i lugn och ro kan ni använda er av vår boendekostnadskalkyl.

 

Boendekalkyl