SVENSKA HEM

SÄLJA BOSTAD

ATT KÖPA BOSTAD ÄR FÖR MÅNGA DEN STÖRSTA INVESTERINGEN I LIVET.

Att sälja sin bostad är vanligtvis den största affären man gör i sitt liv, därför är det mycket viktigt att man som säljare får den allra bästa hjälpen och rådgivning i alla stadier av denna viktiga affär.

Att välja mäklare handlar om förtroende, när du anlitar oss vet du att du kommer att hamna i trygga händer. Vi som arbetar som fastighetsmäklare på Svenska Hem är registrerade fastighetsmäklare med gedigen fastighetsmäklarutbildning samt även ytterligare ekonomisk/juridisk universitetsutbildning. Vi har mångårig yrkeserfarenhet med vana av alla typer av försäljningar vi är dessutom ledamöter i Mäklarsamfundet med ansvarsförsäkringar och fortbildningskrav

Vi arbetar alltid för att ge en unik och personlig beskrivning av just er bostad och era kvarter. Vi arbetar alltid med stort personligt engagemang för en lönande och trygg bostadsförsäljning.

Du måste alltid vara nöjd med priset. Om du inte är nöjd så behöver du inte sälja. Det är alltid du som säljare som bestämmer till vem du säljer och till vilket pris – det är din resultatgaranti. 

SVENSKA HEM

TJÄNSTER

SJÄLVKLART KAN VI ERBJUDA ER ETT STORT URVAL AV ANDRA SPECIALTJÄNSTER SOM:

SVENSKA HEM

STEGET-FÖRE-PAKET

FÖRBERED ER FÖRSÄLJNING - LIGG STEGET FÖRE

Till er som snabbt vill få ut er egen bostad till försäljning när ni hittat ert drömboende kan vi erbjuda vårt kostnadsfria steget-före-paket vilket innebär att er bostad fotograferas och allt marknadsföringsmaterial färdigställs så att er bostad kan läggas ut till försäljning med ett knapptryck när ni skrivit kontrakt på en ny bostad!

VÄRDERING

JÄMFÖR ALLTID MED OSS - BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

När ni planerar att köpa ny bostad kan det vara bra att få en aktuell marknadsvärdering av ert nuvarande boende. Med denna som underlag kan ni söka lånelöfte, beräkna hur mycket ni kan lägga på en nya bostad etc. Kontakta oss redan idag för att boka in ett förutsättningslöst möte där vi kan svara på era frågor, informera er om värdet på er nuvarande bostad samt lämna värdehöjande tips och råd inför en ev. försäljning av ert boende!